Brugernavn
Password
 
 
  • Der er ingen events pt.
 

Spil volley på rådhuset i Gentofte!

Spil og vind en volleyturnering, tæsk dine venner i playstation, test hvor højt du kan hoppe, eller chill ud til den fede musik. Alt dette og meget mere sammen med dine venner i den fedeste kulisse på Gentofte Rådhus.

Onsdag d. 16. september bliver kl. 18-21 bliver Gentofte Rådhus forvandlet til et eldorado af fede aktiviteter for alle unge mellem 13 og 18 år.
 
Battle Zone: Rådhussalen bliver omdannet til en volleyarena med 5 baner, og alle er velkomne til at prøve kræfter med det sjove og udfordrende spil. De 4 baner vil blive brugt til en udfordringsturnering, hvor alle kan stille op. Det kræver blot at du melder dit hold til på 3 personer. Man bestemmer selv hvor mange kampe man vil spille, men vil man vinde de fede præmier skal man holde sig til.
På den 5 bane vil der være mulighed for at spille frit, lære tricks af eksperterne fra den lokale volleyklub og måske finde holdkammerater til at stille op i turneringen med. Alle kan være med - du behøver ikke at have prøvet volley før!
 
Game Zone: I "spillezonen" kan du teste dine evner indenfor Playstation 3. Tag en dyst med vennerne i den virtuelle verden – og bliv dagens ”Guitar Hero”. Der er også et bordfodboldbord som alle kan spille på indtil håndledene snurrer rundt af sig selv!
 
Test Zone: Hvor højt kan du springe? Der er præmier til de bedste ”højdespringere”
 
Chill Out Zone: Her kan der slappes af til den helt store guldmedalje. Slæng dig i hængekøjer og store puder, mens du "chiller" til tonerne af den fede musik, der leveres af cool dj´s. Saml´ kræfter til turneringen eller bare slap af.
 
Det hele er selvfølgeligt gratis og åbent for alle unge – så mød op på rådhuset og få en unik oplevelse.
 
Arrangementet er et samarbejde mellem Gentofte Kommune, Dansk Volleyball Forbund og Gentofte Volley.

 
 
Dansk Volleyball Forbund
Volleynet
TeenVolley